sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Tanssii, tanssii...


Tänä kesänä ajattelin kokeilla omia kykyjäni taas uusilla tanssiin saroilla. Citydancen tarjoaa kesäkursseillaan jos jonkinmoista lajia myös aikuisille ja niinpä ajattelin kokeilla jotain ihan muuta tänä kesänä, nimittäin hip-hoppia ja discoa. Hip-hop tunnin ensimmäinen ongelma: ei ole sopivia vaatteita. Jumppavaatteitahan löytyy yllin kyllin, mutta jotenkin tiukat trikoot ei taida olla se ihan oikea tyyli. :) Kaikesta huolimatta tunnille päästiin ja kysyn vain miksi, miksi ihmeessä en ole koskaan tanssinut hip-hoppia??? Opettaja oli mahtava, biisit vanhoja kunnon hip-hop klassikoita ja tyyli tuntui mitä parhaalta. Pois kaikki salsan keinuvat lanteet ja flamencon kauniit kädet, hip-hopissa on munaa! So sad, että kurssi kestää vain 4 kertaa ja siitäkin joudun olemaan kerran pois. Ehkä syksyllä uudestaan jos vain aikataulut antaa myöten.

Samalla viikolla vaihdettiin myös ihan toisenlaiseen tyyliin, nimittäin disco danceen. Ei, se ei ollut Travolta-tyyliä. ;) Discossa on paljon tullut käytyä, mutta eipä ole tuollaista tanssia siellä koskaan näkynyt. Se oli vauhdikasta, fyysistä ja itsensä tunsi välillä melkoiseksi tonnikeijuksi. Hypyt ei ollut ihan mun juttu. Kivaa kuitenkin oli ja varmasti tavoite saavutetaan eli tarkoitus oppia käyttämään omaa kroppaa taas vähän uudella tavalla.

3 kommenttia:

  1. Tanssit kuulostaa niiin kivoilta! Mä rakastan tanssimista, mutta kun on epävarma omasta kropastaan ja omasta osaamisestaan ja pystymisestää, niin jotenkaan ei ole tarpeeksi uskallusta.

    VastaaPoista
  2. MinsQ: Höpsis, turha epävarmuus pois ja tanssimaan vaan! Kaikki osaa, kaikki pystyy ja sinne tunneillehan sitä mennään oppimaan, ei sitä tarvitsekkaan etukäteen mitään osata. Esimerkkinä raahasin siskonikin tuonne hoppi-tunneille vaikka hän ei ole koskaan mitään tanssinut ja muutenkin kokee omaavansa kaksi vasenta jalkaa. Siitä se sitten lähtee, kohta huomaa, että toimii ne jalat sittenkin. Sitäpaitsi sähän MinsQ olet jo ihan zumba-pro, joten sulle joku tanssitunti menee leikiten. :D

    VastaaPoista
  3. Zumba-pro, just joo :D. Jos sitä ens syksynä aloittais reggaetonin <3

    VastaaPoista