tiistai 24. tammikuuta 2012

Tammikuu treeniä täynnä

kuva

Teitkö uuden vuoden lupauksia? Kuinkas niille kävikään? Toivottavasti olet pystynyt pitämään tavoitteistasi kiinni. Jos et niin ehkä nyt on tavoitteiden uudelleen arvioinnin aika. Viime vuonna kirjoittelin aiheesta enemmänkin, käy kurkkaamassa jos asia tuntuu ajankohtaiselta.

Itsekkin tein yhden lupauksen, yritän käyttää ruoanlaitossa enemmän puhtaita kotimaisia raaka-aineita sekä luomutuotteita. En ole mikään fanaatikko asian suhteen, mutta puhdas ruoka on asia, joka on pinnalla yhä enemmän ja kiinnostaa myös minua. Etenkin nyt kun tuon pienen lapsen kiinteiden ruokien syöminen alkaa olla ajankohtaista niin haluan ehdottomasti tarjota hänelle mahdollisuuksien mukaan puhdasta luomu-ruokaa. Se olisi siis minun uuden vuoden lupaukseni, lupaus miettiä mitä kauppakoriini laitan.


Tammikuussa salit ja jumppapaikat pursuilevat treenaajia ja kohta alkaa taas olla se aika kun into hiipuu monilta ja treenamisen lopettamiselle keksitään mitä moninaisempia tekosyitä. Paras tapa löytää koko vuoden jatkuva motivaatio on löytää itselle mieluisa laji. Ensi kerralla kerron eräästä lajiuutuudesta, piloxingista. Olisiko esimerkiksi siinä jumppa jossa jaksaa käydä vielä tammikuunkin jälkeen?

Itse olen tasaisin väliajoin päivitellyt tänne kuntosalitreenamiseni taivalta. Siinä on ollut syviä notkahduksia itsellänikin, mutta nyt tuntuu että into on löytynyt. Ehkäpä siksi, että nyt aikaa on paremmin, kun muuta jumpanvetohommaa on äitiysloman aikaan vähemmän. Tai siksi, että nyt itselläni on selkeämpi kuva siitä, mitä haluan salitreenauksella saavuttaa. Eli muista siis, TAVOITTEET, TAVOITTEET JA VIELÄ KERRAN TAVOITTEET! Tärkein motivaation lähde.

Tämän hetkiseksi saliohjelmaksi otin kokeiluun kivalta kuulostavan Fit-lehden ohjelman. Se on tehokas, mutta myös äärettömän nopea tehdä, mikä on tärkeää mm. tällaiselle pienen vauvan äidille. :)

KT:n saliohjelma - Fitin lihaspariharjoitus 3x10-12
  • Hyppääjän maastaveto - Penkkipunnerrus käsipainoilla
  • 1-käden kulmasoutu käsipainoilla - Vipunosto (alkuperäinen liike oli olkapääpunnerrus, joka oli itselle epäsopiva)
  • Hauis tangolla seinään nojaten - Ranskalainen punnerrus selin käsipainoilla
  • Lisäksi vatsalihasharjoitteet vaihdellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti