lauantai 3. huhtikuuta 2010

Loskan keskeltä




Loskaa ja vesisadetta, ei ehkä kuulosta kovin hehkeältä saati energiseltä ja ehkäpä juuri siksi nyt onkin parasta aikaa polkaista tämä liikunta-aiheinen blogi käyntiin. Puhumattakaan, että jo viikon kestänyt kaamea flunssa estää minua liikkumasta ja nyt on jo kamala polte päästä liikkeelle.

Energiaa antaa kuitenkin tämä kevät (nyt kun se vihdoinkin alkoi) ja valoisuus. Iltamyöhäiset treenit ei tunnu enää niin myöhäisiltä ja loskan alta pilkottava asfaltti houkuttelee niin lenkkeilijöitä kuin meitä muitakin kaduntallaajia tien päälle. Tällä on tietenkin nurjatkin puolensa, etenkin kahden karvaturrin omistajan näkökulmasta... rapatassuja ja jatkuvia suihkussa käyntejä.

Allekirjoittaneella on jo yksi koirablogi ja yksi ruokablogi, miksi nyt liikuntablogi? Ilmeisesti jokin jatkuva tarve rustailla ajatuksiaan nettimaailmaan on se THE thing tällähetkellä. Mutta ehkäpä tällä on jokin suurempikin funktio. Onko se sitten vain oman elämäntilanteen ja treenien taltiointia vai ehkäpä antaa innostusta tai uutta tietoa jollekkin toisellekkin. Kaikista mahtavinta olisi jos jollakin syttyy kipinä tai vaikka vain ajatuskin liikuntaan tai muuten terveellisiin elämäntapoihin liittyen. Minä haluan jakaa tätä liikunnan ilosanomaa aina kun vain voin ja mikäs tämän parempi keino. :D Kokemuksia, kysymyksiä ja mielipiteitä on sallittua esittää, jopa suotavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti